BLOGS

Pas op de plaats maken is niet erg

“Ik moet m’n deadline halen, leren voor m’n tentamen, die halen, m’n BSA halen, het liefste ook mijn propedeuse in één jaar, ik moet socializen, aan mezelf werken, genieten van het leven, schoonmaken, ik moet dingen doen die ik leuk vind, ik moet….” “Ademhalen” Shit. Ze -mijn oh zo geliefde psycholoog- heeft gelijk. Natúúrlijk heeftMeer lezen over “Pas op de plaats maken is niet erg”

Dit is voor Julie, voor het meisje in ’t stadspark hier in de stad, voor iedereen die wel eens te maken heeft gehad met (seksuele) intimidatie, voor iedereen die nageroepen is op straat, voor iedereen die geen ‘nee’ heeft durven te zeggen, voor iedereen die niet zonder angst de straat over durft. Dit is voorMeer lezen over

Woordenstroom #2

Episode(s) Hij beweegt zich voort Door storm en windMaakt ruzie, maar komt altijd weer terug Hij is als een ballon die opstijgt in de luchtOpvallend, met de wind meegaandSchaterlachend de bioscoop ingaanIn een goed gesprek verwikkeld eruit komen Hij zuchtHet is tijd om los te latenTe doen wat niemand eigenlijk wilHij is als een velMeer lezen over “Woordenstroom #2”

%d bloggers liken dit: