OVER IT’S THE GREAT UNEXPLORED | FOTOGRAFIE

© Bernadet Penninga

Hoi!

Zoals je op mijn homepage ook al hebt kunnen lezen is mijn naam Bianca, ben ik fotograaf, schrijf graag en fervent lezer.
Op dit moment studeer ik Pedagogiek en verlies ik mij graag in hobby’s.

Heel leuk allemaal, maar wat nog leuker is? Mijn passie voor fotograferen, schrijven; eigenlijk gewoon creëren! Er is vrij weinig waar ik gelukkiger van word, meer energie uit haal, dan mensen en momenten zo vastleggen zoals ze op dat moment zijn.
De blik van jou naar je geliefde (of andersom) vastleggen, je glimlach als je iets liefs ziet, de fronsende wenkbrauwen als er iets niet helemaal lukt, de sparkel in je ogen als je over je passie praat, je gegrinnik als er iets grappigs is, of de emotie die je ervaart als je iets bijzonders krijgt, meemaakt, ziet; wat je ook maar kan bedenken!
Het maakt iedereen zo ontzettend uniek, het laat zien hoe je bent, hoe je in elkaar zit. Het mogelijk onbekende, voor jou en voor een ander. Dat is waar It’s The Great Unexplored voor staat: het vastleggen, het ontdekken, van datgene wat anderen, of jijzelf, niet gauw zien maar wat toch ontzettend mooi is. Wil je dit met mij ontdekken/vastleggen? Wat tof! Ik hoor graag van je dan!

© Esmée van Diggelen

Liefs, Bianca

%d bloggers liken dit: